vineri, 2 aprilie 2021

Uniforme medicale de calitate gasesti aici

Un mediu de lucru stresant si extrem de solicitant necesita si un echipament de lucru care sa usureze intreaga munca, pe cat posibil nu sa o ingreuneze din cauza unor mici aspecte care nu se conformeaza cu nevoile celui care il poarta. Astfel ca articole vestimentare prost alese sau exectute pot periclita intreaga activitate, creandu-i disconfort fizic, dar si psihic. Acesti factori pot influenta negativ productivitatea si randamentul la locul de munca, iar mai ales in cazul medicilor, acest aspect este inadmisibil.

Produse create in conformitate cu nevoile si preferintele medicilor

La Limarom Medical accentul este pus intotdeauna pe nevoile clientului si de aceea confectionam uniforme medicale care sa indeplineasca in totalitate cerintele acestuia. Experienta de peste 15 ani in domeniu face ca aspectele ce tin de confortul si starea de bine a medicilor sa fie principalii piloni care ne ghideaza intreaga activitate. Uniformele noastre vor asigura intotdeauna cel mai inalt grad de confort necesar indeplinirii cu brio a tuturor activitatilor zilnice. Pentru persoane care lucreaza intr-un domeniu cu atata greutate, zilnic, mai mult de zece ore, ne dorim sa le ridicam de pe umeri povara unor echipamente care sa ii impiedice sa se dedice la capacitate maxima misiunii lor.

O pata de culoare intr-un peisaj eminamente gri

Ne concentram intreaga activitate in vederea garantarii celor mai bune conditii de lucru pentru medici. Dar dincolo de aspectele practice, ce tin de gradul de confort si de protectie a uniformelor, nu este deloc de neglijat aspectul acestora, care pot avea un impact decisiv asupra starii de spirit a tuturor celor ce isi petrec mare parte din zi in spitale. Din aceasta perspectiva, am conturat modele variate, colorate, in diverse nuante si croiuri pentru a colora putin o lume atat de gri. Dupa o intreaga era a halatelor albe, ca punct de referinta pentru spitale, ne-am gandit ca, desi acestea sunt considerate un cadru formal, sobru, un gram de pozitivism adus de niste uniforme frumos colorate, in nuante vesele ar fi bine venit. Ar fi un factor care ar putea inclina balanta spre a vedea partea plina a paharului, facand dintr-un loc atat de rece si ostil, un mediu putin mai primitor, atat pentru medici, cat si pentru pacientii care au nevoie de cat mai multe elemente care sa le tina vie latura optimista.

Deşi uniformele medicale nu au puterea de a influenta in mod direct actul medical in sine, pot totusi sa prezinte un factor important cand vine vorba de starea de spirit a celui ce o poarta, dar si a celor care intra in contact direct cu acestia. Culoarea este un factor care influenteaza direct calitatea vietii noastre si noi am considerat ca spitalele sunt locul unde este ce mai mare nevoie de ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu