joi, 1 iunie 2017

Instalatii gpl ne ajuta sa facem economii lunare importante

Masinile aduc un confort de care multe persoane nu se pot desparti, indiferent de costurile de intretinere si utilizare implicate, insa pentru a putea face economii la fiecare drum parcurs exista cateva variante de care trebuie sa tina cont orice sofer. In primul rand, majoritatea se orienteaza catre masinile echipate cu motoare Diesel, chiar daca sunt putin mai costisitoare decat cele pe benzina si chiar daca costurile de intretinere sunt mai ridicate, insa cea mai buna optiune este optarea pentru instalatii GPL intrucat doar pe aceasta cale se pot obtine cele mai bune rezultate.

Economii importante

Pretul acestui combustibil este cu 50% mai scazut decat cel al benzinei si al motorinei, motiv pentru care se vor face economii substantiale. In plus, nici costurile de intretinere nu sunt foarte mari, deoarece sistemele sunt foarte performante si trebuie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti, ca fel ca in cazul inspectiei tehnice periodice obligatorii.

Performante

Pe langa economiile importante aduse, se prelungeste si durata de viata a motorului cu minim doi ani deoarece acest tip de carburant este unul mult mai curat si nu permite depunerea unor substante nocive pe componente. Un minus poate fi faptul ca scade puterea cu circa 3%, insa acest procent nu este sesizabil si reprezinta un compromis pe care multi sunt dispusi sa il faca.

Dimensiuni


De acestea, in ziua de azi, aceste instalatii GPL sunt disponibile in cele mai eficiente versiuni, motiv pentru care sistemele sunt, in primul rand, mult mai fiabile, insa si dimensiunile lor sunt mult mai compacte, motiv pentru care vor ocupa tot mai putin spatiu in portbagaj. In plus, unele variante se prezinta chiar sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care o vor inlocui cu succes, iar vacantele vor fi mult mai confortabile stiind ca spatiul disponibil nu este afectat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu